XXL-PRINTS

Grootformaat printen / XXL-prints
Alle grootformaat afdrukken worden geproduceert op onze Epson Stylus Pro GS6000. Deze heeft een door Epson ontwikkelde achtkleureninktset met solventinkten en biedt prachtige, duurzame afdrukken en perfecte kleuren voor binnen- en buitengebruik.

Veel groter kleurbereik
Door middel van het printen met 8 kleuren heeft deze machine een veel breder kleurenspectrum waardoor we in staat zijn om veel hardere/fellere kleuren te vervaardigen.

De machine is voorzien van de reguliere kleuren cyaan, magenta, geel en zwart, verder is hij voorzien van licht cyaan en licht magenta voor een beter resultaat bij huidstinten en pasteltinten. Tevens is deze printer voorzien van oranje en groene inkt waardoor het kleurbereik een stuk groter is geworden, pms 021 (fel oranje) komt heel erg dicht in de buurt.

Hoge kwaliteit
Een nieuwe Epson-standaard op het gebied van afdrukken op breedbeeldformaat. Afbeeldingen drogen sneller, zien er beter uit en gaan langer mee op ondergronden met of zonder coating, zoals vinyl. Deze printer is ideaal voor afbeeldingen voor tentoonstellingen, signalisatieborden, foto’s, kunstreproducties, autobeletteringen en stickers.

Duurzaamheid bij buitengebruik
Afdrukken zijn water- en UV-bestendig maar laminering wordt aanbevolen voor toepassingen waarbij afdrukken aan intensieve mechanische stress of slijtage worden blootgesteld.

Afdrukken met fotokwaliteit
Print met een resolutie van 1440 x 1440 dpi en een minimale druppelgrootte van 3,7 pl

Milieuvriendelijk
De solventinkt van Epson verspreidt geen schadelijke VOC’s (Volatile Organic Compounds, vluchtige organische verbindingen).

Voor meer informatie bel +31 (0)497 55 03 55 of klik hier.

CONTACT

SPANDOEKEN

Wij produceren voor u spandoeken van hoge kwaliteit. Bij het afwerken van de doeken kunt u kiezen uit verschillende soorten afwerking, met of zonder RVS-ringen. Wij beantwoorden graag uw vragen over materialen, afwerking of ontwerp.

FOTOWANDEN

Tover je muur om tot een groot billboard of een saaie deur tot blikvanger. Er zijn meerdere materialen te gebruiken voor tijdelijke en permanente wanddecoratie. Het is ook mogelijk om uw logo en huisstijlkleuren in het ontwerp te verwerken.We geven u graag advies.

ROLL-UP BANNERS

Met de roll-up banner heeft u op een handigemanier uw presentatie bij de hand! Dankzij het rolsysteem is de banner heel snel in- en uitgepakt. Roll-up banners zijn populaire presentatiesystemen voor onder andere: beurzen, productpresentaties, congressen en voor-
lichtingsavonden.


STRETCHFRAMES

Met stretchframes bereikt u een zeer stijlvolle uitstraling: aluminium spanframe met bedrukt textieldoek. De stretchframes zijn leverbaar in elk formaat en eventueel zelfs met ingebouwde LED-verlichting. Een andere mogelijkheid is het gebruik van een geluidsabsorberend materiaal.

BANIEREN

Een banier is een decoratief, veelzijdig, flexibel en stijlvol communicatiemiddel, te gebruiken voor talloze doeleinden.
Tijdens beurzen en evenementen, maar ook in winkels, bedrijfspanden of showrooms geven banieren uw bedrijf de perfecte uitstraling die het verdient.

VLAGGEN

De aantrekkingskracht van vlaggen en blijft enorm. Deze wapperende jongens bieden een ideale manier om een product, dienst, evenement of bedrijf te promoten. Wij adviseren u graag over formaten, materiaalgebruik en plaatsing. Laat de productie maar aan ons over.


BEACHFLAGS

De aantrekkingskracht van beachflags blijft enorm. Deze wapperende jongens bieden een ideale manier om een product, dienst, evenement of bedrijf te promoten. Wij adviseren u graag over formaten, materiaalgebruik en plaatsing. Laat de productie maar aan ons over.

PRESENTATIEWANDEN

Presentatiewanden, het zijn de eyecatchers op uw beursstand. Onze beurswanden en presentatiewanden zijn heel gemakkelijk op te zetten. In een paar minuten bouwt u een kale ruimte om tot een schitterende presentatieruimte in uw huisstijl.

POPUP BEURSWAND

De Pop-up Beurswand is zeer snel op te zetten, binnen enkele minuten heeft u een schitterende bedrijfspresentatie! De beurswand wordt geleverd inclusief balie (die tevens als transportkoffer gebruikt kan worden).


PLAFONDPANELEN

Bedrukte plafondpanelen zijn een mooie en eenvoudige manier om uw systeemplafond te veranderen in een bijzondere blikvanger. Van enkele plafondplaten tot prints over uw hele plafond… vraag naar de mogelijkheden en wij  helpen u graag met een originele uitvoering.

STOEPBORDEN

Met een stoepbord val je op tussen de menigte; de ultieme winkelreclame! Er zijn diverse soorten stoepborden, voor
binnen, voor buiten, inklapbare stoepborden, verrijdbare stoepborden enz.  Vraag naar de vele mogelijkheden of laat
u door ons adviseren.