WRAPPING

Wrapping is het met hoogwaardige folie “inpakken” van voertuigen, boten, keukens, meubels en wanden. Van Horssen Totaal Media is uw partner voor carwrapping, meubelwrapping en interieurwrapping. Wij monteren een breed scala aan folies voor ieder denkbaar voertuig of interieurproject. Zo beschikken we over een uitgebreid assortiment folies voor het renoveren en restylen van interieurs en meubilair zoals bijvoorbeeld kasten, balies, deuren en wanden.

Voor meer informatie bel +31 (0)497 55 03 55 of klik hier.

CONTACT

CARWRAPPING

Een carwrap is een hoogwaardige autosticker die we als een folie om uw auto wikkelen. Carwrapping word op de laklaag van de auto
aangebracht, waardoor de lak zelf intact blijft. Wij kunnen een deel of uw volledige auto ‘inpakken’.

STRIPING

Hier komt nog tekst.

KEUKENWRAPPING

Keukenwrapping is het met folie “inpakken” en/of beplakken van uw keukenkastjes.  Wij beschikken over een uitgebreid assortiment hoogwaardige folies voor het renoveren en restylen van keukens zoals bijvoorbeeld, wanden, keukenkastjes, deuren, plafonds en vloeren.


BIKEWRAPPING

Hier komt nog tekst.

AUTOLAMP TINTEN

Hier komt nog tekst.

INTERIEURWRAPPING

Wij monteren een breed scala aan folies voor ieder denkbaar interieurproject. Zo beschikken we over een uitgebreid assortiment folies voor het renoveren en restylen van interieurs en meubilair zoals bijvoorbeeld kasten en balies.


BOATWRAPPING

Hier komt nog tekst.

ONTCHROMEN

Hier komt nog tekst.

MEUBELWRAPPING

Een nieuwe stoel met print of een bestaande tafel of kast renoveren. Van Horssen Totaal Media is begonnen met een eigen bureau met print, inmiddels hebben we ons volledig toegelegd op het moderne ambacht van meubelwrapping.


GEVELRENOVATIE MET FOLIE

Verf is niet meer de enige mogelijkheid om gevelelementen te beschermen en te verfraaien. De toepassing van folie neemt steeds meer toe. Vooral geschikt voor renovatie van kunststof en aluminium gevelbeplating.

KOZIJNRENOVATIE MET FOLIE

Verf is niet meer de enige mogelijkheid om kozijnen te beschermen en te verfraaien. De toepassing van folie neemt steeds meer toe. Vooral geschikt voor renovatie van kunststof en aluminium kozijnen.