STICKERS

Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van digitaal printen kunnen wij snel aan de vraag voor grote en kleine stickers voldoen. Grote of kleine aantallen, er zijn vele mogelijkheden.

Zelfs fullcolour stickers op zeer groot formaat is voor ons geen probleem. Op onze grootformaat printer kunnen we deze snel en gemakkelijk produceren.

Wij voorzien standaard bijna alle stickers van een extra beschermcoating tegen slijtage en weersinvloeden zoals zonlicht (UV ). Hierdoor verkrijgt de sticker een langere levensduur en blijven kleuren langer mooi.

Voor meer informatie bel +31 (0)497 55 03 55 of klik hier.

CONTACT

PROMOTIESTICKERS

Stickers kunt u overal op plakken en daarmee uw bedrijf promoten of bijvoorbeeld een actie/evenement aankondigen. Wij hebben een breed assortiment aan stickers. Groot, klein, voor binnen of voor buiten enz. Vraag naar de mogelijkheden!

DEURSTICKERS

Elke deursticker wordt op zeer hoge kwaliteit geprint. De print en sticker zijn bestendig tegen water waardoor de sticker gemakkelijk is schoon te maken met een doekje en een sopje. Glanzend/mat, u heeft de keuze uit verschillende materialen.

KEURINGSSTICKERS

Kwalitatieve keuringsstickers laten niet alleen zien dat uw installatie, machine of gereedschap tijdig is gekeurd, maar stralen ook professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Door de goede kwaliteit laten onze stickers niet los en verkleuren of vervagen ze niet.


AUTOSTICKERS

Hier komt nog tekst.

VLOERSTICKERS

Vloerstickers zijn antislip, afneembaar en duurzaam! De lijmlaag van de sticker is goed te verwijderen. Vloerstickers hechten het best op gladde tegel- en betonvloeren. Er zijn materiaalversies voor binnen, buiten en voor tapijt. Wij kunnen vloerstickers leveren in elke gewenste vorm.

WERKVERKEERSTICKERS

Hier komt nog tekst.