GLASFOLIE

Glasfolie is een dunne folie waarop door middel van een speciale techniek metaaldeeltjes of kleur zijn aangebracht. Er zijn folies die zon-, warmte-, of uv-werend zijn. Maar er zijn ook folies die door een speciale behandeling inbraakvertragend werken of die geschikt zijn voor buiten of voor op kunststof oppervlakten. Glasfolie is tevens een ideale oplossing om privacy te creëren of om grote (glazen) oppervlakten te decoreren. Wij geven u graag advies.

Waarom kiest u voor glasfolie?

Een woning of bedrijfspand met veel glas brengt vaak een hoop ongemak met zich mee, zoals te veel warmte, te veel lichtinval, inbraakgevoeligheid en gebrek aan privacy. Glasfolie is een zeer populaire oplossing. Ten opzichte van rolluiken en screens is glasfolie een stuk voordeliger. Lamellen en luxaflex werken wel tegen de zon, maar niet tegen de warmte. Glasfolie absorbeert en reflecteert de warmte waardoor het isolerend werkt.  Daarmee is het dus ook nog eens energiebesparend in elk seizoen. In de winter houdt de folie de warmte binnen en in de warme maanden is het binnen koeler, doordat de folie de warmte buiten houdt.

Voor meer informatie bel +31 (0)497 55 03 55 of klik hier.

CONTACT

PRIVACYFOLIE

Door anti-inkijk folie toe te passen verhoogt u uw privacy. Daarnaast vermindert u de kans op inbraak doordat moeilijker te zien is wat er binnen staat. Wij leveren verschillende soorten anti-inkijk folie, en kunnen deze ook in alle gewenste vormen contoursnijden.

WARMTEWERENDEFOLIE

Warmtewerende folie houdt het in de zomer een stuk koeler. Deze folie verdient zichzelf terug door een lagere energierekening, in de
zomer heeft u aanzienlijk minder aircoverbruik. Wij adviseren u graag in de vele soorten warmtewerende folies en zijn gespecialiseerd in het aanbrengen ervan.

VEILIGHEIDSFOLIE

Veiligheidsfolie is een sterke, transparantie folie. Veiligheidsfolie voorkomt rondvliegende glasscherven en werkt inbraakvertragend. Wilt u veiligheidsfolie laten aanbrengen of wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.


LICHTSTRAATFOLIE

Lichtstraten zijn prettig voor extra licht maar hebben vaak als nadeel dat ze ook veel warmte en UV-licht doorlaten. Daarom zijn er speciale folies uitgebracht die warmte-werend en UV-werend zijn. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de juiste folie uitzoeken en aanbrengen.

UV-WERENDEFOLIE

Uv-werendefolie is een uitstekende oplossing voor etalages. Bijvoorbeeld winkeleigenaren hebben vaak last van verkleuring van objecten in hun etalage. Om dit probleem op te lossen hebben wij UV-werendefolie in ons assortiment.

DECORATIEVE GLASFOLIE

Raamfolie (glasfolie) op maat, naar eigen ontwerp. Uw eigen unieke raamfolie met afbeelding, naam, patroon, alles is mogelijk.
Wij helpen u niet alleen met het correct monteren of aanbrengen van raamfolie, maar geven ook advies over de verschillende soorten folie


GEKLEURDE GLASFOLIE

Gekleurde raamfolie is doorzichtige folie met een kleur. Het kleurenfolie is een licht doorlatende folie.
De kleurenfolies dienen met name voor raamdecoratie. Door te combineren met verschillende kleuren, kunt u op een speelse en creatieve manier decoreren.

ANTIGRAFITYFOLIE

Hier komt nog tekst.

AUTORAMEN TINTEN

Autoruitfolie reduceert de stralingswarmte van het zonlicht. U zult direct merken dat uw voertuig koeler aanvoelt.
Autoruitfolie biedt ook een optimale bescherming tegen inkijk in uw voertuig en hiermee kan inbraak worden voor-
komen.


ONEWAY VISION

Oneway vision stickers worden vaak geplakt op autoramen en winkelruiten. Deze is ook geschikt voor interieurdecoratie. Je kan wel van binnen naar buiten kijken maar van buiten naar binnen zullen de mensen alleen de print zien. Er zitten kleine gaatjes in dit materiaal waardoor je dus naar buiten kunt kijken.


De voordelen van glasfolie:

  • Energiebesparend in alle seizoenen
  • Meer privacy en een veiliger gevoel
  • Krasbestendige laag
  • Inbraakvertragend
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Vermindert verkleuring van uw meubels, stoffering en apparatuur
  • Weert uv-straling
  • Decoratief
  • Versterkt het raam, waardoor het minder snel breekt