DRUKWERK

Uw drukwerk in handen van de specialist!
Van Horssen Totaal Media beschikt over een drukkerij die voorzien is van de meest moderne apparatuur waarmee we vele soorten print- en drukwerk kunnen vervaardigen. Omdat we zelf produceren hebben we de kwaliteit beter in handen en vergroten we de flexibiliteit.

Of het nu gaat om een kleine of grote oplage, klein of grootformaat, wij besteden aan iedere opdracht de benodigde aandacht om tot een perfect eindresultaat te komen. Hieronder ziet u een overzicht van onze drukmogelijkheden:

Huisstijldrukwerk
Onder huisstijldrukwerk verstaan we al uw producten die onderdeel uitmaken van uw huisstijl zoals bijvoorbeeld: briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, with compliment cards, offertemappen, doordruksets, nieuwsbrieven, doordrukbloks, ringbanden, notitie- en schrijfblokken, etc.

Reclamedrukwerk
Onder reclamedrukwerk verstaan we alle producten die deel uitmaken van uw reclame-uitingen zoals bijvoorbeeld: huis-aan-huis flyers, kranten, kortingskaarten, kalenders, (gepersonaliseerde) mailingkaarten, (gepersonaliseerde) mailing brieven, etc.

Promotiedrukwerk
Promotiedrukwerk is belangrijk om uw bedrijf, product en/of diensten onder de aandacht te brengen bij uw klanten, denk daarbij bijvoorbeeld aan: brochures, flyers, ansichtkaarten, magazines, zelfklevende memoblokken, prijslijsten, etc.

Boeken en catalogi
Een boek of een catalogi nodig? Wij regelen het allemaal. We kunnen dit traject verzorgen van ontwerp, opmaak, productie en logistiek. Of het nu gaat om een hardcover boek, softcover boek, presentatieboek of een jubileumboek. Neem eens contact met ons op en laat uw vrijblijvend adviseren.

PMS-drukwerk
Bij PMS-drukwerk wordt uw drukwerk in pms-kleuren gedrukt. Voorgemengde PMS inkten worden aangemaakt om een specifieke kleur te behalen. Behoorlijk veel pms-kleuren zijn in fullcolour niet te drukken omdat het kleurbereik van fullcolour inkt niet voldoende is om alle pms-kleuren te kunnen maken.

FSC-drukwerk
In onze drukkerij werken we standaard zoveel mogelijk met fsc-gecertificeerde papiersoorten. Indien u een speciale fsc order wilt plaatsen met de fsc logo’s dan bent u bij ons op het juiste adres.

Voor meer informatie bel +31 (0)497 55 03 55 of klik hier.

CONTACT

HUISSTIJLDRUKWERK

Uw huisstijl is uw ‘visitekaartje’ naar buiten. Daarom is het belangrijk dat ook het drukwerk van uw huisstijl kwaliteit uitstraalt. Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, with compliment cards, offertemappen, doordruksets, doordrukbloks, notitie- en schrijfblokken, etc.

RECLAMEDRUKWERK

Voor het maken van uw flyers, folders, brochures, posters, ansichtkaarten, enz, bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij kunnen het hele traject verzorgen van advies, vormgeven, drukken tot de verspreiding ervan.

BOEKEN

Heeft u een boek nodig? Wij regelen het allemaal. We kunnen dit traject verzorgen van ontwerp, opmaak, productie en logistiek. Of het nu gaat om een hardcover-boek, softcoverboek, presentatieboek of een jubileumboek. Neem eens contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren.


CATALOGUS

U wilt uw producten of diensten overzichtelijk onder de aandacht van u potentiële klanten brengen?  Een catalogus is hiervoor een prima medium. 16 of 260 pagina’s, kleur of zwart-wit; alles overzichtelijk in één boekwerk. Wij verzorgen de opmaak, productie en eventueel verzending voor u.

SPECIALS

Naast ‘gewoon’ printwerk kan onze digitale printer ook doosjes, deurhangers, piramidekalenders enz. printen.
Doordat deze per stuk leverbaar zijn kunnen deze ook gepersonaliseerd worden. Erg leuk om een eindejaarspresentje in te verpakken of een relatiegeschenk.