BELETTERING

Van Horssen Totaal Media is een full service beletteringsbedrijf dat zich bezighoudt met het leveren en installeren van diverse soorten belettering. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u goed te adviseren. Bij ons krijgt u vooraf een duidelijk ontwerp en vrijblijvende prijsopgaaf. Of het nu gaat om een bouwbord, gevelreclame of een autobelettering, wij zullen altijd met u meedenken om tot het beste eindresultaat te komen.

Van Horssen Totaal Media staat garant voor het leveren van hoge kwaliteit en service, vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering. Een team van enthousiaste vakmensen staat voor u klaar!

Voor meer informatie bel +31 (0)497 55 03 55 of klik hier.

CONTACT

AUTOBELETTERING

Bent u op zoek naar een goede en betaalbare reclame-uiting? Laat dan uw voertuig voorzien van een (opvallende) belettering. Met autobelettering brengt u uw boodschap iedere dag weer op vele momenten onder de aandacht.

GEVELBELETTERING

Bij gevelreclame is het van belang dat uw boodschap in het oog springt, maar gevelreclame moet ook een geheel vormen met het gebouw. U heeft hierbij dan ook de keuze uit een ruim aanbod van materialen en de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd.

BUSBELETTERING

Bestelbussen kunnen op vele manieren voorzien worden van een belettering. Wij verzorgen uw belettering van een subtiele belettering t/m een complete fullcolourwrap. Uw wensen worden omgezet naar een passende belettering voor uw voertuig.


RECLAMEBORDEN

Reclameborden zijn een ideaal medium om uw activiteiten opvallend onder de aandacht te brengen. Voor duurzame buitentoepassingen werken wij met hoogwaardig zelfklevend vinyl om een jarenlange kwaliteit van uw reclamebord te garanderen.

VRACHTWAGENBELETTERING

Je ziet, herkent én onthoudt, vaak onbewust, een vrachtauto met belettering. Een ongekend sterk reclamemiddel dus!Wij zijn u graag van dienst, van concept tot en met het aanbrengen van uw vrachtwagenbelettering.

AANHANGERBELETTERING

Aanhangwagens bieden een prachtige kans om reclame te maken. Zelfs als u uw aanhangwagen niet vaak gebruikt, kunt u hem wel op een tactische plek neerzetten en kan hij op die manier aanzienlijk bijdragen aan uw naamsbekendheid!


BEWEGWIJZERING

De functie van bewegwijzeringsborden is allereerst: de weg wijzen. Dat vraagt om logische pictogrammen en aanwijzingen.
Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft formaat, vorm, materiaal, bevestiging en uitvoering. Laat u door ons adviseren.

BEURSSTAND

Uw beursstand, daar wilt u zich van uw beste kant laten zien. U wilt uw unieke identiteit tonen en een statement maken.
Wij gaan graag met u aan tafel om een passende aankleding voor uw stand te realiseren.

FREESLETTERS

Frees-  of laserletters zijn een hele mooie manier om het één en ander duidelijk te maken. Zo valt bijvoorbeeld een bedrijfsnaam op een gevel, een routing of een aanduiding toch meer op met letters. Ook logo’s of beeldmerken zijn natuurlijk heel goed te frezen en/of laseren.


LICHTRECLAME

Lichtreclame ziet u al van ver. Uw logo mooi verlicht op uw gevel. Of uw naam in kistletters op het dak. Een spanframe met ledverlichting. Zomaar wat mogelijkheden om uw bedrijf zichtbaar te maken. Wij kijken graag met u mee om een passende oplossing te bieden voor uw zichtbaarheid.

REFLECTIEBELETTERING

U bent vaak ’s avonds of ’s nachts op weg met uw bestelbus of bestelauto? Belettering met reflectiefolie zorgt er voor dat u ook dan goed gezien wordt. Ook toe te passen in combinatie met gewone belettering, zodat u zowel overdag als ’s nachts zichtbaar bent.

CAMPERBELETTERING

De meeste campers en caravans zijn wit. Een beetje saai dus. Voeg iets van u zelf toe aan uw camper of caravan zodat u een beetje opvalt tussen de witte massa. (goed te verwijderen bij verkoop of inruil).


RAAMBELETTERING

Ramen zijn een prima medium om een boodschap te communiceren. Wij beletteren ramen op tal van verschillende manieren. We adviseren u graag voor de beste oplossing met een glashelder resultaat!

TRAILERBELETTERING

Net als bij de vrachtauto’s ziet, herken én onthoudt u vaak de belettering van een passerende trailer. Wij kunnen hem laten opvallen tussen al die andere trailers met een mooi ontwerp en zorgen tevens voor de montage.

BESTELAUTOBELETTERING

Bestelauto’s zijn een uitgelezen reclamemedium. Ze rijden veel rond en worden vaak gezien. Een mooie opvallende reclame van uw bedrijf zal er dan ook uitspringen en uw bedrijf onder de aandacht brengen. Wij kunnen het hele traject voor u verzorgen, van ontwerp tot montage.


SPECIALE VOERTUIGEN

Een speciaal voertuig valt al op zult u zeggen. Maar wat als u er nog een extra schepje boven op doet. Uw logo of een mooie afbeelding aanbrengen op uw voertuig maakt het nog extra speciaal.

DEKZEILEN

Dekzeilen kunnen volledig full-colour geprint worden, zodat uw wagen opvallend rond rijdt. Een mooie foto, een mooi groot logo in kleur, bijna alles is mogelijk. Indien u wilt verzorgen wij voor u het hele proces; van ontwerp tot print en eventueel montage.