BEDRIJFSKLEDING

Op zoek naar bedrijfskleding, werkkleding, beroepskleding of persoonlijke beschermingsmiddelen met of zonder bedrukking? Bij Van Horssen Totaal Media bent u op het juiste adres. Vraag eens naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag, zowel over de kleding als de druktechnieken.

Voor meer informatie bel +31 (0)497 55 03 55 of klik hier.

CONTACT

POLOSHIRTS

Casual en toch gekleed. Een polo, eventueel met uw bedrijfslogo bedrukt, zorgt voor een uniforme uitstraling in casual sfeer.

BODYWARMERS

Net te koud voor een shirt of polo? Een bodywarmer biedt uitkomst. Lekker warm wanneer het nodig is en voorzien van uw bedrijfslogo vallen ze ook nog op.

WERKBROEKEN

Werkbroeken zijn er in diverse kwaliteiten. Voor zowel montage- als servicewerkzaamheden. Brandvertragend (katoen) en versterkt met kunststof delen voor montagewerk. Veel of weinig opbergzakken, bijna alles is mogelijk. Topkwaliteit en prima pasvorm.


SWEATERS

Sweaters zijn een prima kledingstuk voor gebruik in productiehallen etc. waar het net te koud is voor een polo of t-shirt. Voorzien van uw bedrijfslogo ziet het er ook nog eens heel mooi uit.

JASSEN

Buiten werken? Een goede jas is goud waard. Voor de regen of tegen de wind. Softshell jassen zijn ook prima te gebruiken als vrije-tijdsjas. Ze zijn leverbaar in diverse mooie kleuren. Ook te bedrukken met uw bedrijfslogo.

SLOVEN/SCHORTEN

Speciaal voor de horeca leveren wij diverse sloven en schorten. Uw personeel uniform gekleed in een mooie sloof of schort; professioneel en smaakvol. Te bedrukken met bijvoorbeeld een leuke pakkende tekst.


HIGH VISIBILITY KLEDING

U werkt regelmatig is donkere omstandigheden? Dan is het fijn te weten dat wij kleding verkopen die zorgt dat u zichtbaar bent en blijft. Comfortabel en veilig. Zorg dat u gezien wordt.

WERKSCHOENEN

Op veel bouwplaatsen en productiebedrijven zijn werkschoenen inmiddels verplicht. Goed te weten dat werkschoenen tegenwoordig ook hip en stoer kunnen zijn. Lichtgewicht en toch betrouwbaar. Teflon zolen en neuzen. Sneaker of halfhoge schoen, altijd voldoen ze aan de wettelijke veiligheidsnormen, behorende bij uw werkzaamheden.

T-SHIRTS

Een t-shirt is een prima kledingstuk voor promotiedoeleinden. Voorzien van uw logo inclusief leuke tekst is het een eye-catcher en zorgt het voor uniformiteit voor uw medewerkers of vrijwilligers. Mooie kleuren, goede pasvorm en uitstekende kwaliteit zorgen voor de juiste uitstraling.


PETTEN

Lekker stoer, zo’n pet. Maar wist u dat er ook veiligheidspetten bestaan. Voorzien van een beschermingscap. Modieus en toch veilig. Ook gewoon als onderdeel van uw bedrijfsuitstraling is een pet een leuke toevoeging. Te voorzien van uw bedrijfslogo.

LONGSLEEVE SHIRTS

Als de poloshirts, maar dan met lange mouwen. Casual en toch gekleed. Voorzien van uw bedrijfslogo krijgen ze een mooie professionele uitstraling en blijft de kledingstijl losjes.

FLEECE TRUIEN

Een fleece trui is een lekker warme trui die u snel even over een t-shirt of polo aan kunt doen. Voorzien van uw bedrijfslogo zijn uw mensen toch warm gekleed als het nodig is en valt u toch op met een uniforme kledinglijn.


REGENKLEDING

Het plenst en u moet toch buiten gaan werken. Goede regenkleding is dan wel een eerste vereiste. Tevens zorgt het voor een goede zichtbaarheid door de felle kleuren. Jassen, overalls en broeken. Altijd droog en veilig.

BLOUSE

Overal waar uw mensen representatief voor de dag moeten komen is een blouse onmisbaar. Een mooie blouse voor uw medewerkers is professioneel en smaakvol. Te voorzien van logo, zowel in druk als geborduurd. Smaak- en stijlvol.

MUTSEN

Koud? Een lekkere muts zorgt dat uw hoofd warm blijft en de kou geen vat op u krijgt. In diverse kleuren en modellen.